top of page
lossblad.jpg

WINTERBOX

Bestel, haal op en beleef! 

Je kunt de winterbox van december t/m 10 februari bestellen. Omdat we met seizoensproducten werken en geen onbeperkte voorraad hebben, organiseren we vier vaste ophaalmomenten: zondag 19 december (bestel uiterlijk 16 december), 30 december en de weekenden van 14 januari (bestel uiterlijk 13 januari) en 11 februari (bestel uiterlijk 10 februari). Ook van het ophaalmoment maken we natuurlijk een echte Löss beleving. Tussen 14:00 en 16:00 uur ben je welkom om samen de Löss winterbox op te komen halen bij Hei15 (Heiweg 15, Sint Geertruid). Neem gezellige mensen mee want onder het genot van een hapje en drankje vertellen we je graag meer over het verhaal achter Löss. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Samen genieten van goed eten is sinds mensenheugenis dé verbinder bij uitstek en bourgondische gezelligheid zit nou eenmaal in onze genen. Niets fijner tijdens een koude winterdag om samen een frisse neus te halen in de natuur en daarna met goed gezelschap lekker te eten. We creëren deze winter daarom een smakelijk beleefmoment voor vrienden en familie met lokale producten die met oog voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd. We noemen het onze Löss winterbox. 

 

Prijs per winterbox: € 119,00 goed voor vier personen. Dus zoek prettig gezelschap uit om dit winters beleefmoment van Löss mee te delen. Mocht je slechts met z’n twee zijn dan kun je gewoon langer genieten.

Inhoud winterbox

De Löss winterbox is gevuld met twaalf smaakvolle culinaire streekproducten. Eerst gezellig borrelen en vervolgens een stevige warme maaltijd. Aan het milieu hebben we ook gedacht: de meeste verpakkingen, zoals mooie weckpotten, zijn herbruikbaar dus na het kokkerellen blijf je niet met een hoop afval zitten. Check alle ingrediënten met allergenen info in onze webshop.

bottom of page